3 tips om zelf netjes je nagels bij te houden

Veel meisjes vinden het belangrijk om hun eigen nagels netjes en verzorgd te houden. Het bijhouden van nagels kan een hele klus zijn als je niet over de juiste materialen beschikt om je nagels te doen. Je kent het wel de gewone potjes nagellak die snel uitdrogen en waarvan de nagellak maar een aantal dagen mooi op je vingers blijft zitten. Gelukkig zijn er nog meer mogelijkheden om je nagels netjes en verzorgd te houden. Yinger Cosmetics is een bedrijf dat allerlei verschillende producten verkoopt voor het goed en juist verzorgen van je nagels, maar hoe kan je dit nou eigenlijk het beste doen?

Tip 1: Knippen en vijlen

Om mooie en verzorgde nagels te krijgen is het belangrijk om je nagels regelmatig te knippen en vijlen. Dit zodat je nagels niet te lang worden en de geschikte vorm krijgen. Het is belangrijk om je nagels juist af te knippen, om te voorkomen dat je irritaties aan je nagels krijgt. Zoek gerust op internet hoe je op de juiste manier je nagels kunt knippen. Het veilen van je nagels kan je zo doen op de manier dat jij het mooi vind. De ene persoon vind ronde nagels mooier en de ander heeft liever nagels met een klein puntje eraan.

Tip 2: Gellak op zichzelf

Gellak is een goede vervanger voor normale nagellak. Gellak blijft namelijk tot zo een 3 weken mooi zitten tot tegenstelling van normale nagellak. Daarnaast is gelnagellak harder, waardoor het minder snel beschadigd raakt bij bijvoorbeeld het stoten van je nagels.

Tip 3: Juiste materialen

Veel meiden lakken hun nagels. Dit doen zijn vaak met de gewone nagellak potjes die je in verschillende winkels kan kopen. Het ziet er voor een aantal dagen verzorgd en netjes uit, maar vaak brokkelt de nagel al snel af. Waardoor de verzorgde uitstraling al snel weg valt. Ook de potjes van de nagellak zelf drogen vaak snel uit en gaan niet altijd een lange tijd mee. Hierdoor moet je vaak nieuwe potjes kopen en vaak je nagels lakken om de mooie verzorgde look te behouden. Een goede tip om langere tijd mooie gelakte nagels te hebben is om een gellak startersset aan te schaffen. Deze set bevat verschillende materialen die de oplossing bieden voor mooi nagels.