Nanolash

Droom jij al jaren van wimpers die jou een verleidelijke oogopslag geven, jouw hele gezicht laten stralen en sterk en gezond zijn? Droom niet langer en ervaar het met het Nanolash Wimperserum. De effectieve formule van Nanolash bevordert de groei van je wimpers en maakt deze sterker dan tevoren, dat is wetenschappelijk aangetoond. De formule is op basis van natuurlijke ingrediënten en maakt een einde aan schadelijke wimperverf of uitgroeiende wimperextensions. Dankzij het Nanolash Wimperserum zijn je eigen wimpers mooi genoeg.

Nanolash zorgt niet alleen voor langere en sterkere wimpers, het maakt ze ook voller en intenser van kleur. Het resultaat is na één maand duidelijk te zien, je wimpers zullen tot maar liefst 50 procent langer zijn! Dankzij een beschermend laagje wat op je wimpers wordt gelegd, zullen ze minder snel breken. Ook voor mensen die net chemotherapie hebben moeten ondergaan en hun wimpers zijn verloren, kunnen Nanolash gebruiken en genieten van het geweldige resultaat. Daarnaast is het product ook geschikt voor mensen met lenzen, wimperextensions en een gevoelige huid.

Nanolash maakt gebruik van natuurlijk ingrediënten van top kwaliteit. Zelfs mensen met gevoelige ogen kunnen het serum gebruiken, gezien het geen allergische reacties of irritaties zal veroorzaken. Mits je het product na openen niet langer dan 12 maanden bewaard natuurlijk.

Breng het Nanolash Wimperserum aan als de huid en de ogen droog en schoon zijn. Make-up en crème dienen geheel van de huid te zijn gehaald. Dankzij het fijne borsteltje, kan het serum heel precies, snel en gemakkelijk op de wimperlijn aangebracht worden. Je brengt het product aan alsof je een dun laagje eyeliner aanbrengt: langs de wimpers op de huid. Binnen enkele seconden is het serum opgedroogd.

Voor het beste resultaat gebruik je het Nanolash Wimperserum de eerste 30 dagen iedere avond voor het slapengaan. Wanneer je het gewenste resultaat hebt verkregen, hoef je het product nog maar twee à drie keer per week op te doen om dit resultaat te behouden. De meesten ervaren na twee weken al resultaat, maar na vier weken zullen je wimpers tot wel 50% gegroeid zijn.

Het mooie van Nanolash is dat het ervoor zorgt dat jouw lichaam zelf te werk gaat. De actieve ingrediënten stimuleren jouw wimpers om te groeien, te voeden en te verzorgen. Het product is daarom niet alleen goed voor de wimpers, maar ook voor de huid rondom de ogen. Je bestelt het Nanolash Wimperserum, met korting, natuurlijk bij Beautyfashionshop.